Weer is een logje... over vanalles en nog wat

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/timterbe/domains/timterbeest.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/timterbe/domains/timterbeest.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/timterbe/domains/timterbeest.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/timterbe/domains/timterbeest.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/timterbe/domains/timterbeest.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/timterbe/domains/timterbeest.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/timterbe/domains/timterbeest.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Zo, hier dan eindelijk weer is een logje... Ja, ik weet het, ik log zeer onregelmatig en dat zal waarschijnlijk ook wel zo blijven :).

Wat heb ik zoal in de afgelopen 2 weken gedaan, nou vanalles! Om te beginnen ben ik vorige week zaterdag naar de verjaardag van Marleen geweest. Dit was erg gezellig. Leuk om weer ff bij te praten enzo.. Daarna met Melanie nog ff wat gegeten in een soort snackbar achtig iets en vervolgens weer terug naar Vorden, waar we (Melanie ging nl. ook nog even mee) zowaar goed zijn aangekomen. We werden in een oude gammele bus vervoerd die volgems mij al lang bij de garage had moeten staan voor een goede nakijk- en opknapbeurt. We moesten eerst iemand in een rolstoel wegbrengen. Maar de rolstoel kon blijkbaar niet zo goed vastgezet worden. De persoon in kwestie gaf namelijk een aantal keren aan dat ie alle kanten op ging... Ook het schakelen ging niet van harte, die moest soms met 2 handen gebeuren...! Maar goed, we zijn d'r gekomen.

Als je mijn Twitter volgt weet je al dat ik afgelopen zaterdag naar het voorjaarsconcert van Sursum Corda ben geweest. Dit is het harmonieorkest waar m'n pa in speeld. 't Was zeker weer de moeite waard.

Gisteren zijn we met de hele familie wezen wokken. M'n oma is in januari jarig geweest en gisteren hebben we dat dus op deze manier geviert. Het was gezellig en vooral ook erg lekker :).

Op school zijn we vooral druk geweest met het schrijven van het PID (mooi woord voor een plan van aanpak), maken van de planning en het maken van de onderzoeksopzet. Veel documentatie schrijven, maar hoort er (helaas) bij. Vandaag is de verbetering van o.a. het PID ingeleverd, hopelijk is deze nu goed en kunnen we nu lekker bezig met het project. Ik zit nu in het semester Server Based Computing en onze groep voert nu een project uit voor een woningcorporatie. Zij willen weten hoe ze hun rekencentrum (verschrikkelijk woord vind ik) zo schaalbaar en groen mogelijk kunnen inrichten. Dus we gaan veel virtualisatie- en SBC-technieken enzo onderzoeken. Ik ben benieuwd hoe bijv. application streaming met Jaws gaat werken! Over deze onderwerpen zal binnenkort vast nog wel een logje komen.

Nou dit was 't geloof ik wel zo'n beetje. We hebben zo nog een feestje van m'n tante die 50 is geworden. Dus ik ga deze log maar is posten..